Ga naar ...

» Akoestische banken » Treehouse

Treehouse – Akoestische bank

Deze akoestische bank luistert naar de naam Treehouse en werd ontworpen met ‘kinderen’ in gedachten. Het ademt een atmosfeer die onmiddellijk doet denken aan warm, gezellig, veilig en verregaand functioneel. De vormgeving is eenvoudig, maar geraffineerd en met oog voor detail.

Vraag nu een offerte aan!

Treehouse is een akoestische bank die gekenmerkt wordt door het feit dat deze mobiel en makkelijk verplaatsbaar is. Het wordt op modulaire wijze opgebouwd. Ondanks de omvang en grootte, praten we over een zitmeubel dat dankzij gemonteerde wielen met groot gemak te verrijden is.

Mobiele Akoestische bank

Afhankelijk van wensen en eisen, doet Treehouse formidabel dienst in elk kantoor. Daar is het in eerste instantie dan ook voor ontworpen en gebouwd. Maar de oplossingen die Treehouse biedt, gaan verder. Individuele Treehouses kunnen subliem met elkaar worden gecombineerd in meetings, seminars en projecten, waarmee een gevoel en sfeer van teamwork gecreëerd worden. Ook kan dit zitsysteem los en afzonderlijk worden gebruikt waarmee privacy, concentratie en rust gewaarborgd zijn. Treehouse kan natuurlijk ook ingezet worden als een esthetische afscheiding tussen ruimten in een hal of zaal. De uitgebreide functionaliteit, het aangename comfort en het uitnodigende voorkomen, zullen niemand onverschillig laten.

zwolle webdesigner