Ga naar ...

» Akoestische banken » Workways

Workways

Deze formidabele akoestische fauteuil maakt onderdeel uit van een groep sublieme modulaire zitelementen die luistert naar de inspirerende en overkoepelende naam Workways. Heb je in een bibliotheek, hotellobby, wachtkamer, foyer of in de directie omgeving van bijvoorbeeld een receptie, ontvangstruimte of lounge altijd al ongestoord en stil willen kunnen bellen of overleggen? Met en in deze stoel kan het. En wel op zeer comfortabele en ontspannen wijze.

Vraag nu een offerte aan!

We spreken hier van een reeks zitmeubelen die een nieuwe definitie geeft aan multifunctioneel, akoestisch afgescheiden en modulair opgebouwd kantoorlandschap. Het is een social seating programma met hoge akoestische rugleuningen waarmee stiltewerkplekken, phone chairs, geïsoleerde vergaderzitjes, overlegunits en concentratiestoelen in een mum van tijd gecreëerd kunnen worden. Ieder element kan onderling onbeperkt gekoppeld en gecombineerd worden. The sky is the limit. De basis is wanneer je er dieper over nadenkt eigenlijk heel ongecompliceerd: de fauteuils, stoelen en zitelementen zijn recht, beschrijven doorgaans hoeken van 90 graden en zijn beschikbaar in diverse hoogtevarianten.

Zocht je al langere tijd naar een geschikte belstoel, concentratie unit of stilteplek waar personeel, bezoekers, klanten en partners in alle rust ongestoord kunnen telefoneren, overleggen, ontspannen en werken, dan is Workways naar alle waarschijnlijkheid hét zitmeubilair dat uw kantoor- of bedrijfsinterieur ontbeert.

zwolle webdesigner