Ga naar ...

» Modulaire banken II » Workways

Workways

Dit modulaire banksysteem of wachtruimte meubilair zet een nieuwe standaard op het gebied van modern kantoorlandschap. Het is een social seating programma en behelst een complete verzameling aan modulaire elementen. Elk element kan onderling eindeloos gekoppeld en gecombineerd worden. Aan balie, receptie, in foyer, lobby, wachtruimte, vertrekhal, terminal en lounge. Workways kan tevens ingezet worden als telefoonstoel, phone chair, stilteplek of rustplek om onafgeleid en ongestoord te kunnen telefoneren en converseren.

Vraag nu een offerte aan!

De basis is heel eenvoudig en simpel: de zitelementen zijn recht of in een hoek van 90 graden, en beschikbaar in drie hoogtevarianten. Het weloverwogen ontwerp van dit modulaire zitsysteem maakt dat de elementen makkelijk en in iedere denkbare combinatie opgebouwd en gebruikt kunnen worden als bijv. wachtkamerbank, entree- of receptiemeubel, lounge bank of ontvangsthalmeubel.

Aan de zitelementen kunnen zg. ‘smart units’ verbonden worden. Voordeel daarvan is dat coherente kantoorlandschappen gerealiseerd kunnen worden. Uitgerust met stroom- en data-aansluitingen en geheel en al voorbereid op videoconferencing. Deze modulaire bank wordt dan ook niet voor niets de totaaloplossing voor kantoren anno 2015, genoemd.

Bladdecoren (1,2 Mb)
Houtbouwdecoren (640 Kb)
Stoffen Hopper (7,4 Mb)
Stoffen Jazz (4,6 Mb)

zwolle webdesigner