Ga naar ...

» Receptie-, entree- en ontvangstmeubilair

Receptie-, entree- en ontvangstmeubelen

Streeft u naar aantrekkelijk, duurzaam en functioneel receptiemeubilair voor balie, wachtkamer, foyer, receptie, zaal, theater of lobby? TOC Eemland voorziet in grensverleggend comfortabele, gedegen, attractieve en praktisch inzetbare ontvangst- en entreemeubelen. Meubelen die hun weerga niet kennen als het gaat om gerieflijk, netjes en warm ontvangen van klanten, vrienden, collega’s, medewerkers en partners. Een onthaal in een ontspannen, werkbare en aangename atmosfeer.

Een receptie, balie of ontvangst bevindt zich over het algemeen bij de ingang waar men terecht kan voor nadere informatie over bijvoorbeeld bij wie men zich behoort te vervoegen. De eerste indruk krijgt men daar en is meestal een blijvende indruk. Een positieve eerste indruk geven is m.a.w. van essentieel belang, want een herkansing daarop krijgt u niet.

Entree- en ontvangstmeubelen geleverd door TOC Eemland stellen niet teleur, bestaan uit kwalitatief hoogwaardige en solide materialen, zijn bestendig en stabiel, uitnodigend, en in een aantal gevallen eenvoudig modulair koppel- en uitbreidbaar. Probeer ze uit. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen.

Bel mij

Bezoek onze projectstudio

Afspraak maken, bel 033-2587386.

Bel mij


Grotere kaart weergeven

Projectstudio/showroom

TOC Eemland
Produktieweg 5
3751 LN Bunschoten Spakenburg
T 033-2587386
E info@toc-eemland.nl

Openingstijden

Hoewel we u graag te woord staan, is ons kantoor niet permanent bezet. Daarom ontvangen we u bij voorkeur op afspraak.


zwolle webdesigner